Film

Skribent

Viktor Jerner

16 november 2016 | 21:00

Mörkret faller i den lovande trailern till "Justice League Dark"

Batman, Superman, Wonder Woman och resten av Justice League möter ett nytt hjältegäng bestående av magiker, spöken och träskmonster.
I takt med att DC:s och Warner Brothers spelfilmsuniversum nästa år växer med Patty Jenkins "Wonder Woman" och Zack Snyders "Justice League" fortsätter också Warner Brothers Animation att bygga sitt animerade universum. Näst på tur är Jay Olivas - ligger bakom de åtta senaste animerade filmerna i Justice League-världen - "Justice League Dark".

Det ordinarie Justice League-teamet (Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Cyborg, Aquaman och The Flash) är med på ett hörn, men som titeln på filmen hintar åt är det främst ett annat gäng hjältar som står i centrum. Bland annat får vi bekanta oss med detektiven och svartkonst-specialisten John Constantine, träskmonstret Swamp Thing, magikern Zatanna, spöket Deadman och demonen Etrigan. 

När världen ställs inför övernaturliga, ockulta hot är det de som får rycka ut. Kolla in trailern nedan: 


Personligen tycker jag att det här känns riktigt lovande och håller tummarna för en film som spränger gränserna för vad den här typen av projekt brukar bjuda på. Även om jag är ett stort fan av hela DC-världen så har jag inte särskilt bra koll på dessa mindre kända karaktärer - om man bortser från Constantine - så jag ser fram emot att lära känna dem. Röster från exempelvis Rosario Dawson, Alfred Molina, Matt Ryan (spelade även Constantine i tv-serien) och Jason O'Mara bådar också väldigt gott. 

Det här lär dessutom bli en väldigt passande uppvärmning inför Doug Limans kommande spelfilm med Justice League Dark-gänget som jag ser ännu mer fram emot.

Hur känner ni? Blir ni taggade på att dyka djupare ner i DC:s magiska värld? 
| 16 november 2016 21:00 |