Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

16 juni 2015 | 12:30

Michael Myers flyr från sin egen avrättning

"Halloween Returns" ger oss en fortsättning på den klassiska skräcksagan, och produktionen startar i juli.
Det har alltsedan "H2: Halloween 2" släpptes år 2009 snackats om en uppföljare, men det har dröjt ända tills nu för några riktiga uppgifter att komma upp till ytan. Det offentliggjordes nyss av filmens produktionsbolag; Dimension Films och Trancas International Film, att filmen "Halloween Returns" ska börja filmas i juli. Det blir den elfte filmen i serien, om jag nu inte räknat fel. 

Handlingen då? Sajten Moviehole säger sig ha fått tag på en synopsis och den låter såhär:

- "Halloween Returns" kommer sätta en ny grupp Haddonfield-ungdomar mot Myers. Det nu 18 år gamla barnet till ett av Myers tidigare offer spelar en central roll tillsammans med barnet till en polis som länge varit besatt av fallet Myers, så pass besatt att han försummat sitt barn. Myers ska nu bli avrättad, och de två barnen smiter in för att se på. Men när processen går fel och Myers lyckas fly undan finner sig ungdomarna, tillsammans med sina vänner, i skottlinjen. 

För manuset står Marcus Dunstan och Patrick Melton, och Dunstan ska tydligen även regissera filmen. Paret har tidigare stått för kvalitetsrullar som "Piranha 3DD" (manus), "The Collector" och "The Collection" (manus och regi), så hype-nivån för oss alla får en chans att hålla sig hälsosamt jättelåg.

Rollbesättning ska enligt uppgift pågå i detta nu, och som vanligt lär mer information bli känd ju längre tiden går.

Är du sugen på att återse Michael Myers?
| 16 juni 2015 12:30 |