H2: Halloween 2 (2009)

2.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Halloween 2 fortsätter natten då Michael Myers kom tillbaka. Nu är han ute efter hämnd för vad som hände tidigare samma kväll. Laurie har tagits till stadens sjukhus medan Dr. Loomis försöker reda ut vart Michael befinner sig med hjälp av stadens polis kår. Snart börjar lik upptäckas och spåren leder till sjukhuset.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Mr. Wayne
Extremt usel. Inte blir det bättre av att Dr. Loomis är en rejäl skithög och att Laurie är den mest otacksamma och jobbiga gaphals jag någonsin har sett i en film.
Gomer Pyle
Det här var så uselt så jag knappt finner ord. En pina att ta sig igenom. Dialogen var så pinsamt jävla dålig att jag vart förbannad. En överstruken bajskorv blir mitt betyg.
alexjohansen
Fattar inte hatet mot filmen, visst den är inte ett mästervärk men det är absolut inga grövre fel på den. Michael Myers är mer "logiskt" återgiven iom att han i de andra filmerna  är lika stark som denna fat ungefär hälften så stor.

Men jo klart att mycket är kasst i filmen som t. ex. att om jag skulle få 100:- varje gång de sa fuck i filmen så skulle jag bli massmilljonär och att Laurie och Michael delar exakt samma hallucinationer av någon anledning som antagligen är pga att de är syskon samt att Loomis som i tidigare delar av serien alltid varit gammal och vis men nu blivit någon typ av attention-whore är relativt kasst.

Men gillar fortfarande miljöerna, hur filmen visar vad Michael gör innan Halloween samt att han är mer "personaktig" i denna.

Stark 2/5
Visa fler (21)

Veckans populära filmer

Visa fler