The Collector (2009)

2.6
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
I ett desperat försök att betala en skyld hans fru dragit på sig till en lokal lånehaj bestämmer sig den före detta fängelsekunden Arkin för att råna sin rike arbetsgivares landställe som just nu står tomt. Situationen förvandlas till en veritabel mardröm då det visar sig att det finns ytterligare en inkräktare i huset. Han håller hela familjen fången i källaren och i hans plan ingår definitivt inte att skona någon. När tiden börjar rinna ut blir Arkin en motvillig hjälte i en labyrint av dödlig uppfinningsrikedom då han försöker rädda familjen han kom för att råna.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Marcus
Jag visste inte att det här filmen fanns. Jag såg "The Collection" från 2012 för ett tag sedan och jag insåg precis att den måste vara en uppföljare på den här filmen. Jag tycker att uppföljaren var helt värdelös. Känns nästan som att jag måste se den här nu så jag har sett båda.
grillchirre
Stark 3/5, riktigt smart, brutal och spännande. Tycker den hade element från People under the Stairs (1991) och Saw filmerna. Känns det lockande, se den!

Hade ingen koll på vilka som medverkade innan jag slog igång den, så där fick man några positiva överraskningar, så den är även välspelad. Inte särskilt mycket dialog dock, eller handling. Så är man ute efter sånt, vänd på klacken :p
neki
Blev förvånad! Trodde inte den skulle va så bra... Var spännande från början till slut och för att vara en skräck/thriller så var den väldigt välgjord. 4/5 :)
Visa fler (4)

Veckans populära filmer

Visa fler