Serie

Skribent

Anders Eklöf

14 april 2021 | 20:20

Lär känna karaktärerna i "Resident Evil: Infinite Darkness"

Leon Kennedy och Claire Redfield kämpar återigen mot zombier, i den kommande animerade tv-serien på Netflix.
Netflix har släppt en ny trailer för den kommande animerade tv-serien "Resident Evil: Infinite Darkness", som är baserad på de japanska skräckspelen av Capcom. 
 
 
Serien utspelar sig några år efter händelserna i spelet "Resident Evil 4", där vi återigen möter Leon Kennedy som är ute för att undersöka en mystisk händelse i Vita huset.
 
Samtidigt hittar Claire Redfield en bild ritad av ett barn, som verkar föreställa ett offer för en virusinfektion. Deras öden flätas ihop, då zombieutbrott sker på två olika delar av världen samtidigt. 
 
Röstskådespelarna Nick Apostolides och Stephanie Panisello återvänder som Leon Kennedy och Claire Redfield, precis som i spelet "Resident Evil 2 Remake". 
 
Serien ser enligt mig skaplig ut och påminner om de tidigare animerade "Resident Evil"-filmerna som hänger ihop med handlingen från spelen, även om den inte imponerar överdrivet mycket rent estetiskt. 
 
 
"Resident Evil: Infinite Darkness" har premiär på Netflix någon gång i juli. Förutom den är även en live action-serie även på gång till streamingtjänsten och en ny film har premiär på bio i höst kallad "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" som lånar handlingen från det första spelet.
 
Dessutom släpps spelet "Resident Evil Village" till konsoler och PC den 7 maj. Det finns helt enkelt mycket att se fram emot för de som gillar skräckserien, som faktiskt fyllde hela 25 år för ett tag sedan
 
Vilka "Resident Evil"-projekt ser du fram emot? Vilket är det bästa spelet i serien? 
| 14 april 2021 20:20 |