Spel

Skribent

Lina Svensson

22 januari 2021 | 12:20

Spelet “Resident Evil: Village” släpps i maj

Den som väntar på något gott, verkar inte behöva vänta allt för länge till. Redan i maj kommer vi kunna spela "Resident Evil: Village". (Artikeln innehåller sponsrade länkar.)
Äntligen har vi fått ett releasedatum på “Resident Evil: Village”. Spelet släpps den 7:e maj, och redan nu kan Playstation 5-ägare hugga in på en exklusiv demo till spelet (ytterligare en demo kommer bli tillgänglig på samtliga plattformar någon gång i vår). 
 
 
Spelet är en direkt uppföljare på "Resident Evil 7: Biohazard" och låter oss fortsatt få följa Ethan Winters liv. Ethans dotter har blivit kidnappad och förd till ett uråldrigt slott i en liten by någonstans i Europa. En by som verkar krylla av allt från häxor och zombies till varulvar.
 
I samband med att releasedatumet tillkännagavs fick vi också en sprillans ny trailer till spelet. Dessutom utannonserades ett multiplayer-läge vid namn “Re:Verse”.
 
 
 
"Resident Evil Village" släpps 7 maj 2021 och kostar 799 kr vid köp på Webhallen.com. Priset är preliminärt och kan komma att ändras.
 
Kommer du att spela "Resident Evil: Village"? Och vad tycker du om att spelet får ett multiplayer-läge?
| 22 januari 2021 12:20 |