Film

Skribent

MovieZine

12 mars 2017 | 08:30

Lär känna Dianas ursprung i nya trailern till ”Wonder Woman”

Se hur allting började för Batman och Supermans nya kompis. ”Wonder Woman” har biopremiär 2 juni.
Vi mötte henne i ”Batman v Superman: Dawn of Justice” förra våren, men vem är egentligen Wonder Woman och var kommer hon ifrån?

Den tredje trailern har just släppts. Här dyker vi rakt in i Dianas barndom på paradisön Themyscira, en stenhård träningsregim, och första mötet med soldaten Steve Trevor. En klassisk origin story väntar alltså, innan det är dags att lämna tryggheten och rädda världen.


Den officiella handlingen lyder: Innan hon blev Wonder Woman var hon Diana, prinsessan av Amazonerna, tränad för att bli en oövervinnerlig krigare. När en amerikansk pilot kraschar på den paradisö hon växt upp, berättar han om en massiv konflikt som härjar utanför ön. Hon bestämmer sig för att lämna tryggheten, övertygad om att hon kan stoppa hotet. Tillsammans med andra kämpar hon för att stoppa alla krig och upptäcker då inte bara sina fulla krafter utan även hennes sanna öde.

Gal Gadot och Chris Pine har huvudrollerna. ”Wonder Woman” regisseras av Patty Jenkins och kommer upp på svenska biodukar 2 juni. 

Krigarprinsessan är tillbaka redan i november, som en del av "Justice League"

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

Vad har ni för förväntningar på "Wonder Woman"? Kommentera nedan.
| 12 mars 2017 08:30 |