Film

Skribent

Jakob Åsell

4 augusti 2019 | 09:55

Längre version av "Once Upon A Time In Hollywood" kan bli Netflix-serie

Tarantinos Hollywood-hyllning kan få nytt liv i längre format hos streamingtjänsten.
En längre version av "Once Upon A Time In Hollywood" kan landa på Netflix som en mini-serie, skriver The Playlist. Quentin Tarantinos senaste film som fått en rekordstor bioöppning i USA kan dansa vidare i andra visningsfönster efter sin biografrunda, det säger Nicholas Hammond, som spelar Sam Wanamaker i filmen.
 
Skådespelaren avslöjade i podcasten The Mutuals att det har pågått diskussioner om att släppa en förlängd version av "Once Upon A Time In Hollywood" på Netflix. Enligt Hammond är det troligt att den klippningen av filmen blir fyra timmar lång och innehålla scener med bland andra Tim Roth, som klipptes bort från bioversionen.
 
Det vore inte första gången som Tarantinos filmer delades upp och portionerades ut som mini-serie hos Netflix. Tidigare i år hade en miniserie-version av Tarantinos film "The Hateful Eight" premiär hos streamingtjänsten som fyra separata 50-minuters-avsnitt.
 
"Once Upon A Time In Hollywood" utspelar sig i Los Angeles 1969, där nöjesbranschen håller på att förvandlas för gott. Tv-stjärnan Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) och hans stuntman Cliff Booth (Brad Pitt) försöker göra comeback i ett Hollywood de inte längre känner igen. "Once Upon A Time In Hollywood" får svensk biopremiär 16 augusti.
 
 
Hade ni velat se Tarantinos senaste film som miniserie?
 
| 4 augusti 2019 09:55 |