Film

Skribent

Viktor Jerner

24 mars 2016 | 21:30

Kolla in en helt magisk ny bild från Patty Jenkins "Wonder Woman"

Med "Batman v Superman: Dawn of Justice" färskt i minnet har peppen på den här växt något enormt.
En av de allra bästa bitarna i nya "Batman v Superman: Dawn of Justice" är utan tvekan Gal Gadots korta men underbara inhopp som Wonder Woman. Jag skrev en del i min recension om hur mina tvivel kring en filmadaption av den karaktären nu är som bortblåsta, och den rykande färska nya bilden från Patty Jenkins "Wonder Woman" som ni kan se nedan gör ju inte att peppen minskar direkt: 


Bild från Entertainment Weekly. 

Wonder Woman (Gal Gadot) i all sin glans står givetvis i centrum, men vid sin sida har hon också sin mamma Hippolyta (Connie Nielsen) och mostrarna Antiope (Robin Wright) och Menalippe (Lisa Loven Kongsli från "Turist"). De är alla amazonkrigare som lever isolerat på ön Themyscira, men när de får besök av den kraschlandade piloten Steve Trevor (Chris Pine) förändras allt. Så går det i alla fall till i serieförlagan, och jag har en känsla av att det kommer te sig så i filmen också.

Dessa fyra kvinnor ser oändligt badass ut på den här bilden, och jag kan verkligen inte vänta på att få se slutresultatet. Särskilt Robin Wright - en av vår tids bästa skådespelare om man frågar mig - i stenhårt krigar-mode med pilbåge (!!!) ska bli en ren fröjd att beskåda, men även Gadots fortsatta utveckling i titelkaraktärens skor lockar. I juni 2017 smäller det! 

Är ni lika taggade på den här filmen som jag är?
| 24 mars 2016 21:30 |