Film

Skribent

Viktor Jerner

28 januari 2018 | 08:01

Klipp: Tom Cruise visar upp sitt ödesdigra "Mission: Impossible 6"-stunt

Ouch, skadan han ådrog sig gjorde att produktionen fick ta paus i över en månad.
Den fullständigt orädda skådespelaren Tom Cruise skadades i augusti så pass allvarligt att produktionen av "Mission: Impossible – Fallout" fick ta en paus på över en månad. I vanlig ordning var det ett våghalsigt stunt Cruise skulle genomföra, men saker gick inte riktigt som planerat och han bröt sin ankel. Efter lite välbehövlig läkniningstid har han kört igång med inspelningen igen och passade nyligen på att besöka The Graham Norton Show tillsammans med kollegorna Henry Cavill, Rebecca Ferguson och Simon Pegg.
 
Tidigare har vi bara sett halvdassiga paparazzi-filmade klipp från händelsen, men nu bjuder Cruise och company på råmaterialet från de tre kamerorna som var riktade mot allas vår Ethan Hunt i det avgörande ögonblicket. Kolla in nedan (känsliga tittare varnas!): 
 
 
Aj aj aj, det där är verkligen helt fruktansvärt att se, men Cruise tycks som alltid vara vid gott mod och skämtar om det som om det vore ett litet skrapsår. Det ska bli spännande att se hur allt artar sig i det färdiga resultatet. Personligen tyckte jag att "Rogue Nation" var helt fenomenal, så det känns tryggt att Christopher McQuarrie är tillbaka i registolen. 
 
"Mission: Impossible – Fallout", den sjätte filmen i serien, har premiär i Sverige den 3:e augusti och Cruise, Ferguson, Cavill och Pegg får sällskap av bland andra Vanessa Kirby, Ving Rhames, Alec Baldwin, Michelle Monaghan och Angela Bassett.
 

Vidare läsning: Cruise trotsar döden i nya bilden från "Mission: Impossible – Fallout"

| 28 januari 2018 08:01 |