Film

Skribent

Alexander Kardelo

9 november 2017 | 09:15

Kevin Spacey klipps bort ur Ridley Scotts nya film

Kommer ersättas av Christopher Plummer i ”All the Money in the World”.
Ridley Scott har bestämt sig för att helt stryka Kevin Spaceys medverkan i hans kommande film. Dramat ”All the Money in the World” är redan färdiginspelat och har till och med fått en trailer. Efter senaste tidens anklagelser mot Spacey väljer nu regissören att filma om alla hans scener, skriver Deadline.

Christopher Plummer kommer ta över rollen som J. Paul Getty och planen är att börja inspelningen omedelbart. Planen är att hinna klart till USA-premiären den 22 december.

Den verklighetsbaserade ”All the Money in the World” handlar om hur miljardären Gettys barnbarn kidnappas, och mammans kamp för att befria honom. Michelle Williams och Mark Wahlberg syns i huvudrollerna. Spaceys roll är av mindre karaktär - han ska ha haft 8 till 10 inspelningsdagar - men är en bärande del av filmen.
 
Se trailern till "All the Money in the World" med Kevin Spacey:
 
 
Anklagelserna mot Kevin Spacey sedan 30 oktober har bland annat handlat om flera fall av sexuella trakasserier, samt annat olämpligt beteende på film- och tv-inspelningar. Förra veckan valde Netflix att sparka Spacey från ”House of Cards”, som kommer att avsluta sin sista säsong utan honom.
| 9 november 2017 09:15 |