Film

Skribent

Alexander Kardelo

22 februari 2016 | 20:30

”Justice League” börjar spelas in i vår

Plus: Se en super-trailer med ALLT som hittills släppts från ”Batman v Superman: Dawn of Justice”!
Känner ni det? Nu börjar det hända saker på allvar i DC Comics filmiska universum. Om bara en månad (!) kommer ”Batman v Superman: Dawn of Justice” på bio, och nu meddelar Warner Bros att superteamet Justice League samlas framför kameran redan i vår. 

Den 11 april börjar inspelningen av ”Justice League: Part One” med Zack Snyder tillbaka som regissör. Här återses Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill) och Wonder Woman (Gal Gadot) med sällskap av nykomlingarna Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) och Cyborg (Ray Fisher). 

Alla de syns i vårens ”Batman v Superman” enligt Entertainment Weekly

”Justice League: Part One” får biopremiär redan nästa år, närmare bestämt 17 november 2017.

”Justice League: Part Two” är planerad till år 2019, men trots det kommer de två filmerna inte att spelas in samtidigt.Warner Bros har velat samla DC Comics hjältar på film i åtminstone tio år. 2007 skulle ”Mad Max: Fury Road”-regissören George Miller göra film om Justice League. Nu får Zack Snyder äntligen chansen:

- Det var på tiden, och jag skyller inte på studion, för sådant här tar lång tid. Det kan verka enkelt att kasta in alla superhjältar i en film, men man måste etablera världen som de lever i.

Youtube-kanalen Flickering Myth har klippt ihop en supertrailer med alla de klipp vi hittills har fått se från ”Batman v Superman: Dawn of Justice”. Men lugn, det är bara åtta av totalt 151 minuter:


”Batman v Superman: Dawn of Justice” får svensk biopremiär 23 mars.
| 22 februari 2016 20:30 |