Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

27 februari 2020 | 15:50

Josh Brolin och Brad Pitt gör mystisk western-serie hos Amazon Prime

"Avengers"-stjärnan är klar för huvudrollen medan Brad Pitt producerar den nya serien "Outer Range".
Deadline rapporterar att Amazon Prime har lagt en beställning på "Outer Range", en western-serie centrerat kring ett ofattbart mysterium som uppdagas på en ranchägares marker i Wyoming. Josh Brolin är klar som (ranchägaren) Royal Abbott, som försöker att behålla sin familj och sitt sätt att leva - samtidigt som han måste kämpa mot det "Okända".
 
Brolin har under de senaste åren spelat Thanos i "Avengers"-filmerna men har även hunnit med ett gäng andra fina roller genom åren i filmer som "Sicario", "Inherent Vice", "Milk", "Deadpool 2" och "No Country for Old Men" - och kommer senare i år även dyka upp i Denis Villeneuves "Dune".
 
"Outer Range" skapas av Brian Watkins, som skriver säsongens manus, med Brad Pitt ombord som producent genom sitt produktionsbolag Plan B Entertainment. Brolin kommer både att spela huvudrollen samt finnas med som producent för den första säsongen. Det är i nuläget oklart när serien förväntas bli klar för premiär på Amazon Prime.  
 

Läs också: "Sagan om Ringen" är redan klar för en andra säsong hos Amazon Prime

 
Vad tycker du om Amazon Primes andra originalserier - och kommer du att ge "Outer Range" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 27 februari 2020 15:50 |