Film

Skribent

Anders Eklöf

11 februari 2021 | 21:40

Jack Black spelar Claptrap i "Borderlands"-filmen

Tenacious D-sångaren och "Jumanji"-skådisen Jack Black är den senaste stjärnan som ansluter sig till spelfilmen "Borderlands".
"Borderlands"-filmen av regissören Eli Roth ("Hostel") verkar bli en riktigt stjärnfylld spelfilm. Den senaste som anslutit sig till rollistan är skådespelaren och musikern Jack Black, något som Hollywood Reporter var först med att rapportera. 
 
"Jag är så exalterad över att få återförenas med Jack, den här gången i inspelningsbåset. Claptrap är den roligaste karaktären i spelet och Jack är perfekt för att ta honom till bioduken", säger Eli Roth, som tidigare gjort filmen "The House with a Clock in Its Walls" med skådespelaren. 
 
I spelen är Claptrap en sarkastisk liten robot, som följer med spelaren och inte bryr sig särskilt mycket om sina kompisar överlevnad. 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
 
Det verkar helt enkelt som att "Borderlands" kan bli en av de mest ambitiösa spelfilmerna hittills. 
 
"Borderlands" är en populär spelserie som handlar om ett gäng skattletare på den förädiska planeten Pandora, där även en ondskefull organisation härjar. Filmen skriva av Craig Mazin, som är känd för tv-serien "Chernobyl". 
 
 
Kan "Borderlands"-filmen bli bra? 
| 11 februari 2021 21:40 |