Film

Skribent

Anders Eklöf

26 januari 2021 | 23:05

Kevin Hart medverkar i "Borderlands"-filmen

"Jumanji"-skådisen är den senaste som ansluter sig till tv-spelsfilmen "Borderlands".
Sedan en tid tillbaka har det varit känt att spelserien "Borderlands" ska filmatiseras av regissören Eli Roth ("Hostel" och "Death Wish"), tillsammans med manusförfattaren Craig Mazin ("Chernobyl"). 
 
Vi vet sedan tidigare att skådespelaren Cate Blanchett är färdig för rollen som Lilith, men nu har även Kevin Hart anslutit till filmen. Han är bland annat känd för sin roll i "Jumanji" och "Scary Movie"-filmerna.  
 
Hart ska spela karaktären Roland, som är en legosoldat som beskrivs som en "anständig man och gråsprängd veteran, liksom en tidigare medlem av militärgruppen Crimson Lance", som gärna använder hagelgevär. 
 
F26f192a6add303abdd05fa55fba142e rolandbl2
 
"Jag är glad att få jobba med Kevin. Borderlands är en annan typ av roll för honom, och vi ser fram emot att få hänföra publiken med en sida av Kevin som de aldrig har sett förut. Han kommer att bli en fantastisk Roland", säger Eli Roth i ett uttalande. 
 
"Borderlands"-serien är känd för sin galna humor, hundratals vapen och färgglada stil. Spelen utspelar sig på planeten Pandora och kretsar ofta kring en form av skattletare som plockar på sig avancerad utomjordisk teknologi och andra rikedomar, samtidigt som de kämpar mot den ondskefulla Atlas Corporation. 
 
När filmen dyker upp på biodukarna är i dagsläget oklart, men vi får hoppas att den blir bra. 
 
 
Vad tror du om projektet? Är du ett fan av "Borderlands"-serien? 
| 26 januari 2021 23:05 |