Spel

Skribent

Robin Cocks

21 februari 2020 | 09:30

Den galna actionspelserien "Borderlands" blir film

Actionspäckade "Borderlands"-spelserien är på gång att bli film. Regissören blir Eli Roth som bland annat regisserat filmer som "Hostel" och "Death Wish".
Det är många spel som har blivit film på sistone. "Detective Pikachu" och "Sonic the Hedgehog" är några av de senaste spelfilmerna som gått upp på bio och dessutom gått riktigt bra. Nu är det bekräftat att actionspelserien "Borderlands" också ska bli film. Regissör för projektet blir Eli Roth som tidigare legat bakom filmer som "Hostel" och "Death Wish". 
 
- Jag är så glad över att få dyka in i "Borderlands" värld, och jag kunde inte göra det med ett bättre manus, produktionsteam eller studio. Jag har en lång, framgångsrik historia med Lionsgate och jag känner att vi har vuxit tillsammans och att allt i min karriär har lett till ett projekt av denna omfattning och ambition, säger Roth.
 
"Borderlands"-spelserien bjuder på en blandning av action och rollspel och galen humor. När filmen släpps är ännu oklart, men för de som vill testa på "Borderlands"-spelen som uppvärmning så kan du spana in "Borderlands 3" som släpptes så sent som förra året. 
 
Vad tror du om detta projekt? Gillar du "Borderlands"?
| 21 februari 2020 09:30 |