Spel

Skribent

Robin Cocks

24 september 2019 | 08:45

"Borderlands 3" slår imponerande rekord

Actionspelet "Borderlands 3" har knappt funnits ute i två veckor men det har redan slagit imponerande försäljningsrekord. På endast fem dagar sålde spelet i fem miljoner exemplar.
För elva dagar sedan släpptes actionspelet "Borderlands 3" till Xbox One, PS4 och PC. Nu har försäljningssiffrorna för de första fem dagarna dykt upp och det är imponerande hur mycket spelet har sålt. Det efterlängtade spelet har sålt fem miljoner exemplar under dess första fem dagar, vilket slår försäljningsrekordet för företaget 2K som ger ut ”Borderlands 3”. I jämförelse sålde ”Borderlands 2” endast hälften så mycket under samma period när det släpptes under 2012.
 
"Borderlands 3" utspelar sig på planeten Pandora där det ryktas om att det finns dolda valv med skatter och avancerad teknologi. Banditer och skurkar tar sig till planeten för att rensa dessa valv på innehållet och intressekonflikten mellan banditerna skapar blodbad. Här nedanför kan du se en trailer för spelet.
 
 
"Borderlands 3" finns ute nu till Xbox One, PS4 och PC.
 
Var du en av de fem miljoner spelare som köpte "Borderlands 3" under dess första fem dagar? Spelar du "Borderlands 3" just nu?
| 24 september 2019 08:45 |