Film

Skribent

Alexander Dunerfors

26 mars 2016 | 18:00

Henry Cavill hoppas på rollen som 007

Bioaktuell med "Batman v Superman", men Cavill drömmer redan om nästa ikoniska filmhjälte.
Från mannen av stål till agenten med rätt att döda? Henry Cavill bemöter rykten om James Bond med att han ”skulle älska” att ta sig an den ikoniska rollen. Om bara det späckade ”Justice League”-schemat tillåter:

- Jag är väldigt upptagen med Superman nu, men om det fanns en lucka och de ville ha mig i rollen, så skulle det vara fantastiskt. Jag skulle älska det, sa Cavill i The Graham Norton Show i veckan. 

Cavill är långt ifrån ensam om att hoppas på rollen. Tom Hiddleston sade häromveckan att han också gärna tar över som 007. Tidigare har det ryktats flitigt om Michael Fassbender eller Tom Hardy, och fansen fortsätter att hålla tummarna för Idris Elba.

Henry Cavill kan ha ett stort försprång mot konkurrenterna: han var aktuell för rollen redan för tio år sen när ”Casino Royale” skulle filmas, men han ansågs vara för ung. Idag lär 32-årige Cavill passa utmärkt för rollen, och han visade på fina actionfärdigheter i Guy Ritchies ”The Man from U.N.C.L.E.” förra året. 

Det är givetvis inte klart än om Daniel Craig faktiskt är färdig med James Bond eller om han gör en femte film. Fortsättning följer…

Kan ni tänka er Henry Cavill som Bond? Kommentera nedan.
| 26 mars 2016 18:00 |