Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

24 februari 2016 | 07:00

Daniel Craig slut som Bond?

Hans gode vän Mark Strong är övertygad.
Rykten har florerat flitigt ända sedan innan "Spectre" kom ut om att Daniel Craig nu nått vägs ände som James Bond. Han sa ju bland annat att han hellre "skulle skära sig i vristerna" än att spela rollen igen, och nu lägger hans gode vän Mark Strong ytterligare ved på brasan. I en intervju med Short List säger han så här:

- Vet du vad, jag skulle ha älskat att spela en Bond-skurk samtidigt som Daniel spelade Bond eftersom han är en polare till mig och det skulle ha varit fantastiskt. Men jag tror att han har kommit till slutet på sin tid som Bond så det kommer antagligen aldrig att hända, men det hade varit grymt. Eftersom jag har spelat så många skurkar hade det varit underbart att få spela "skurkarnas skurk", om du förstår vad jag menar. För Bond-skurkar har ju en helt egen status.

När han fick frågan om han skulle försöka övertala Craig om att spela Bond i ytterligare en film svarar han:

- Alltså, jag kommer att försöka. Tro mig, jag kommer göra mitt bästa. Men det finns större krafter än oss som tar alla sådana beslut. Han har varit underbar i rollen och han har älskat att spela den. Men jag tror han känner att han är klar med den. Han har gjort det han ville göra. Han har nått vägs ände.


Mark Strong.

Vill du se Daniel Craig som Bond i ytterligare filmer?
| 24 februari 2016 07:00 |