Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

15 mars 2017 | 20:00

Här rankas de 10 mest populära serierna på HBO Nordic just nu

"Game of Thrones" är långt ifrån toppen i år. Håller du med?
Idag presenterade HBO Nordic sina tio mest populära serier hittills i år via sin Facebooksida. Aningen förvånande ligger "Game of Thrones" i botten, medan Tom Hardys nykomling "Taboo" är den stora vinnaren.







4. SIX




Den här ordningen kan låta förvånande vid en första anblick, men låt oss komma ihåg att året bara har börjat. HBO Nordic ger inte själva någon analys, men en förklaring till varför "Game of Thrones", som nästan har blivit synonymt med HBO, hamnar i botten kan bero på att serien hade säsongsfinal i juni förra året. Just på grund av sin popularitet är det många som ser den runt premiären, snarare än ett halvår senare, då dessa siffror började räkna.

Även "Westworld", som ligger topp-3, hade premiär för många månader sedan, men som nykomling behöver serien jobba upp ett rykte om sig att vara bra innan många ser den. Kanske var det många som inte gav den en chans förrän efter nyår.

"Taboo" däremot hade världspremiär i början av januari och har bara nyligen avslutat sin första säsong, vilket ihop med sin höga kvalitet kan förklara varför den toppar listan hittills för 2017.

Vilka av dessa serier har du sett? Hur ser din egen topplista ut? Dela gärna med dig om dina åsikter eller din analys i kommentarerna nedan!
| 15 mars 2017 20:00 |