COMIC CON 2016

Skribent

Alexander Dunerfors

24 juli 2016 | 08:40

En första titt på skurken i "Spider-Man Homecoming"

Peter Parker slåss mot Vulture i en nysläppt konceptbild.
Marvels presentation på Comic Con i San Diego brukar höra till de absoluta höjdpunkterna för alla besökare på plats. Detsamma gäller oss filmälskare som sitter hemma och väntar på scoops och skvaller. Nu surrar nätet av positivt buzz kring ”Spider-Man Homecoming”, Marvels sommarfilm för 2017, som visade upp de första scenerna inför entusiastiska fans.

Inspelningen har bara börjat och vi får troligen vänta innan något rörligt släpps på nätet, men som en liten tröst: kolla in en färsk konceptbild som visar upp filmens skurk Vulture. Rollen ryktas vara Michael Keatons, även om det inte är bekräftat än.Spider-Man gjorde sin debut i ”Captain America: Civil War” i våras, och det blev snabbt klart att unge Tom Hollands karaktär kommer skilja sig från de tidigare versionerna, spelade av Tobey Maguire och Andrew Garfield.

Regissören Jon Watts beskrev filmen som en ”rak high school-film om en 15-årig grabb”. Enligt Slashfilm ser han ”Spider-Man Homecoming” som den mest jordnära av Marvels filmer: den handlar inte om väktare i galaxen utan om en vanlig elev med vanliga högstadieproblem.

"Spider-Man Homecoming" kommer på bio 7 juli 2017.
| 24 juli 2016 08:40 |