Film

Skribent

Alexander Dunerfors

2 januari 2013 | 22:30

Gordon-Levitt sugen på "Guardians of the Galaxy"

Nu börjar det bli riktigt intressant när "Looper"-stjärnan ger sig in i leken. Varning för spoilers nedan!

Marvels framgångar med "The Avengers" lär inte direkt hindra dem från att knyta topptalanger till sin kommande superhjälteorgie (mitt nya favoritord), "Guardians of the Galaxy". Medan Zachary Levi och Jim Sturgess har provfilmat och väntar besked om huvudrollen, rapporteras nu att även Joseph Gordon-Levitt är intresserad, eller åtminstone intressant, för att göra karaktären Star-Lord.

Det vore en intressant utveckling, för några av oss hoppas på att se honom bära upp en viss superhjältes cape i en annan kommande superhjälteorgie (där kom det igen), nämligen "Justice League". Slutet för "The Dark Knight Rises" öppnade minst sagt upp för den möjligheten.

Mer än ryktet från Deadline har vi alltså inte nu, men räkna med att rollerna i "Guardians" kommer att besättas inom kort. Filmen väntas ha biopremiär 1 augusti 2014.

Under tiden ska Joseph Gordon-Levitt (nominerad för Årets Manliga Prestation - rösta här!) prova på rollen som regissör. I februari kommer hans regidebut "Don Jon's Addiction" att premiärvisas i Berlin.

| 2 januari 2013 22:30 |