Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

6 januari 2018 | 00:30

Gillian Anderson hoppar av "American Gods" nästa säsong

Gillian Anderson hoppar av ytterligare en tv-serie.
Tidigare under veckan rapporterade vi om att Gillian Anderson sagt att den elfte säsongen av "The X-Files" blir hennes sista. Något som FOX:s VD under dagen igår meddelade, om Anderson inte ändrar sig, blir slutet för "The X-Files" - då kanalen inte avser att fortsätta utan henne.
 
För några månader sedan rapporterade vi också att Bryan Fuller och Michael Green, skaparna bakom "American Gods", valt att hoppa av tv-serien inför den kommande säsongen då de inte fick arbeta med den budget de ville. 
 
 
Nu drabbas serien av nästa bakslag, Gillian Anderson väljer också att hoppa av den andra säsongen av "American Gods". Hon ska från första början ha blivit en del av serien eftersom hon och Bryan Fuller känner varandra väl sedan hennes tid i tv-serien "Hannibal" - som också skapades av Fuller. 
 
"American Gods" såg inledningsvis ut att kunna bli Starz flaggskeppsserie, och även om Andersons roll i serien (som gudinnan "Media") enkelt kan ersättas av någon annan är det verkligen inte något gott tecken för seriens forsatta överlevnad. 
 
Är du fortfarande sugen på "American Gods" efter Bryan Fullers, Michael Greens och Gillian Andersons avhopp? Kommentera gärna nedan! 
| 6 januari 2018 00:30 |