Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

5 januari 2018 | 01:00

FOX lägger ned "The X-Files" om Gillian Anderson inte ändrar sig

Om Gillian Anderson inte ändrar sig, angående att den elfte säsongen av "The X-Files" blir henne sista, kommer FOX att lägga ned serien.
FOX har varit på alerten under natten med nyhet efter nyhet - eftersom de för närvarande befinner sig på Television Critics Association vinter-pressturné.
 
Fler tv-nyheter kommer med andra ord att pumpas ut även från de andra kanalerna under de kommande dagarna. FOX har under natten hittills hunnit bekräfta att en sjätte säsong av "Prison Break" har beställts och att en andra säsong av "The Gifted" har beställts.
 
 
Dana Walden, FOX:s VD, bekräftade också att om Gillian Anderson inte ändrar sig gällande att den elfte säsongen blir hennes sista medverkan i "The X-Files", kommer FOX att lägga ned serien. De avser med andra ord inte att fortsätta serien utan hennes medverkan - trots att det sista avsnittet för den elfte säsongen inte har skrivits som ett ordentligt avslut för serien.
 
Tror du att FOX kommer att lyckas övertala Anderson att komma tillbaka för en tolfte säsong också? Kommentera gärna nedan!
| 5 januari 2018 01:00 |