Film

Skribent

Jakob Åsell

26 juli 2019 | 11:25

George Miller lovar fler "Mad Max"-filmer

Efter dusterna med Warner Bros. tycks uppföljar-spåret ha fått nytt liv.
Efter framgångarna med "Mad Max: Fury Road" är vi många som väntar på att få återbesöka George Millers vilda, dystopiska framtidsvärld. Det var ganska precis ett år sen som vi sist uppdaterades på läget kring eventuella "Mad Max"-uppföljare. Sen dess har juridiska konflikter med Warner Bros. kring intäkter placerat de tilltänkta uppföljarna i en trist limbo, skriver Empire.
 
Men nu ska "sandstormen" ha lättat, enligt Miller och han blickar hoppfullt mot horisonten. 
 
– Det började med kaoset hos Warner Bros. Det var många människor som varken fattade vad som pågick eller var beredda att ta ställning; alla sprang omkring och var skraja. Det var så svårt att få någons uppmärksamhet att vi gick vidare till en rättstvist. Kaoset stabiliserade sig och saker och ting har blivit extremt positiva efter att dammet har lagt sig, berättar Miller för Indiewire.
 
"Mad Max: Fury Road"-regissören George Miller 
 
För närvarande fokuserar regissören och manusförfattaren på sin nästa film - adaptionen av romantseposet "Three Thousand Years of Longing" med Idris Elba och Tilda Swinton i huvudrollerna, där inspelningen förväntas börja tidigt nästa år. Men sen då? Miller säger sig ha idéer för framtida "Mad Max"-filmer;
 
– Det finns två historier, båda involverar Mad Max, och en Furiosa-historia. Vi måste lösa saker och ting med Warner Bros. men det verkar stå rätt så klart att det kommer hända.
 
 
Längtar ni efter fler "Mad Max"-filmer i stil med "Fury Road"?
 
| 26 juli 2019 11:25 |