Film

Skribent

Alexander Kardelo

24 juli 2018 | 13:30

Vad händer med de planerade "Mad Max"-uppföljarna?

Tom Hardy ger en efterlängtad uppdatering.
Det finns fortfarande planer på att fortsätta på "Mad Max: Fury Road", bekräftar skådespeleraren Tom Hardy. Han sade under helgens Comic-Con att han bara väntar på ett samtal.

- Det fanns alltid en plan på tre filmer. Jag tror vi fortfarande väntar på möjligheten att gå vidare med nästa. Det finns massvis med material, men det ligger i Warner Bros händer.

Hardy hoppas, liksom fansen, att Charlize Therons tuffa karaktär Furiosa ska komma tillbaka i uppföljarna:

- Hon är en rätt fängslande karaktär, så det vore häftigt att berätta hennes bakgrundshistoria. Det är något vi bara hann nudda vid, för folk är på språng hela tiden i första filmen. Man får en känsla av att hon gått igenom mycket. Men vi såg bara toppen av isberget.
 
 
George Millers högoktaniga "Mad Max: Fury Road" från 2015 blev en sällsynt succé, med 6 Oscars i bagaget. Filmen ses av många som en av årtiondens bästa actionfilmer, och har just blivit framröstad till 2000-talets bästa australienska film av landets kritiker.
 
Men biointäkterna på 378 miljoner dollar var antagligen lägre än man hade räknat med. Tre år senare har vi ännu inte fått några klara besked om och när en uppföljare kan börja spelas in.
| 24 juli 2018 13:30 |