Film

Skribent

Jakob Åsell

12 juli 2017 | 12:00

Charlize Theron vill återvända som Furiosa i en "Mad Max"-prequel

Både Charlize Theron och Tom Hardy väntar på ett samtal från George Miller - även eldkastar-gitarrsnubben är redo.
Det har ryktats om att en ny "Mad Max"-film är i görningen ett tag nu. Filmen i fråga ser ut att bli en prequel till "Mad Max: Fury Road" med namnet "Mad Max: The Wasteland” som kommer att fokusera på Charlize Therons stenhårda rollfigur Imperator Furiosa.
 
Nu uttalar sig filmens stjärna Charlize Theron (som strax är bioaktuell med spionthrillern "Atomic Blonde") om projektet. I en intervju med Variety säger Theron att hon "hade älskat" att göra en "Mad Max"-prequel. Hon säger även att det har funnits tre olika manus som kretsat kring Maxs och Furiosas bakgrundshistorier, men att nästa steg och hela projektets framtid lever och andas med regissören George Miller.
 
I en intervju från januari har även Max själv, eller Tom Hardy sagt att han hoppas på en "Mad Max"-prequel. "-Jag väntar bara på att han ska ringa och säga: "All right, på med läderkläderna så åker vi ut och filmar lite mer." Hardy var då inte helt säker på titeln men försäkrade att det är definitivt ett till "Mad Max"-projekt på gång.
 
Både fansen och studion Warner Bros. lär hålla tummarna för att projektet ska bli av då "Mad Max: Fury Road" blev en stor kritiker- och publikframgång som utöver fansens hjärtan även erövrade hela 6 stycken Oscarsstatyetter.
 
George Miller själv har inte gett något definitivt besked men försäkrar att utöver Max och Furiosa så kommer även den blinde och stumme eldkastar-gitarrsnubben få rocka vidare även i nästa Mad Max-film.
 
Vilken Mad Max-karaktär vill ni se mer av i en uppföljare? 
| 12 juli 2017 12:00 |