Film

Skribent

Alexander Kardelo

27 april 2017 | 14:00

Vår favoritkaraktär från ”Mad Max: Fury Road” kommer tillbaka

George Miller lovar att gitarrsnubben får rocka även i uppföljaren. (Om det blir en uppföljare.)
Om George Miller får som han vill, och actiongudarna är på gott humör, kommer ”Mad Max: Fury Road” få två uppföljare. Inte nog med det, allas vår favorit-gitarrist kommer tillbaka! Det berättar George Miller i en intervju med The Independent:

- Vi har grävt djupt i bakgrunden till alla karaktärer, och hela den här världen… Utan att tänka på det har vi skrivit två nya manus. Om allt går som det ska blir det två filmer till.

Ja, jo, Mad Max (Tom Hardy) och Furiosa (Charlize Theron) har sin givna plats där i ökenlandet, men för ala som vill höra rock’n’roll är detta ljuv musik:

- Om vi får göra en till, kommer Doof Warrior vara med! Jag vet vem hans mamma var. Jag vet hur det kom sig att en stum och blind man överlevde apokalypsen. Jag känner till hans berättelse mycket väl!

Det är en historia vi definitivt vill höra.

Tråkigt nog är det inte klart än om ”Mad Max: Fury Road” ska få en fortsättning. Årtiondens bästa actionfilm + 6 Oscars-nomineringar + biointäkter på 378 miljoner dollar är visst inte tillräckligt för att övertyga kräsna producenter.
| 27 april 2017 14:00 |