Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

13 januari 2017 | 22:00

Tom Hardy bekräftar att "Mad Max: The Wasteland" är på väg

"Det är en fråga om när."
"Mad Max: Fury Road" lär stå sig som en av de ösigaste actionfilmerna som någonsin har skapats, och längtan efter en uppföljare är stor hos många fans.

Regissören George Miller har tidigare pratat om "Mad Max: The Wasteland", men nu har även Max själv, alltså Tom Hardy, uttalat sig om hur mycket han egentligen vet om den kommande filmen vid det här laget:

- Jag väntar med spänning. Det finns mytologi om Mad Max som spänner sig över kopiösa mängder historier. Det som är underbart med George Miller är att han skapat sagor både för Max och för Furiosa, så det handlar om vad han i slutändan väljer att göra. Jag väntar bara på att han ska ringa och säga: "All right, på med läderkläderna så åker vi ut och filmar lite mer." Det finns där. Jag väntar bara på det och ser fram emot det.

- Jag har skrivit på för att göra tre filmer. Det är en fråga om när. Jag är inte säker på om den kommer heta "The Wasteland" eller något annat, för sådana där titlar ändras hela tiden. Men det är definitivt ett till Mad Max-projekt på gång.

Ser du fram emot mer "Mad Max"?
| 13 januari 2017 22:00 |