Film

Skribent

MovieZine

11 december 2015 | 15:00

Första trailern till "X-Men: Apocalypse" är här!

Oscar Isaac spelar den mäktigaste av alla mutanter.
2000-talets starkaste superhjälteserie utanför Marvel Studios visar inga tecken på att avta. Förra årets tidshoppande spektakel "X-Men: Days of Future Past" har mutanterna hamnat i 80-talet, där den mäktigaste av dem alla - Apocalypse - hotar med undergång. 

"X-Men: Apocalypse" är den sjätte filmen i serien (eller åttonde, om du räknar med två Wolverine-spinoffen), och nu har regissören Bryan Singer förberett en tidig julklapp till alla fans.

Se den första trailern till "X-Men: Apocalypse":


I början av civilisationen var han dyrkad som en gud. Apocalypse, den första och starkaste av alla mutanter i X-Mens universum, tog krafter från andra mutanter för att bland annat bli odödlig och osynlig. Efter tusentals år vaknar han igen och blir djupt besviken på den nya värld han möts av. Han rekryterar flertalet mutanter, bland annat en förkrossad Magneto (Michael Fassbender), för att rensa världen på människor och skapa en ny världsordning där han själv regerar. Ställda inför detta hot måste Raven (Jennifer Lawrence) med hjälp av Professor X (James McAvoy) leda ett team av unga X-Men för att rädda mänskligheten från total undergång.

"X-Men: Apocalypse" får biopremiär 20 maj 2016.

Vad tycker ni om trailern? Ser det lovande ut?
| 11 december 2015 15:00 |