Serie

Skribent

Viktor Jerner

3 december 2017 | 22:00

Första officiella bilden på Warner Brothers och DC:s nya Robin är här

Brenton Thwaites ser verkligen ut att vara som klippt och skuren för rollen.
I dagarna släppte Warner Brothers och DC Comics den allra första bilden på Brenton Thwaites i rollen som Dick Grayson, även kallad Robin, i den kommande tv-serien "Titans". Som titeln på serien vittnar om kretsar berättelsen kring den unga superhjältegruppen Teen Titans som leds av Grayson och även inkluderar Starfire (Anna Diop), Raven (Teagan Croft) och Beast Boy (Ryan Potter).
 
Personligen tycker jag att kostymdesignern Laura Jean Shannon har gjort ett utomordentligt bra jobb och levererar en Robin-dräkt som ser riktigt seriös och snygg ut, samtidigt som den är ytterst trogen källmaterialet. Kolla in nedan: 
 
Large 15a9fc839e40494b0bc6f557a337fa66 titans robin first look final
 
Som skådespelare har Brenton Thwaites bjudit på både högt och lågt hittills. Prestationer i filmer som "Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge" och "Gods of Egypt" är milt sagt inget att hänga i granen, men å andra sidan skiner han i filmer som "Son of a Gun" och "The Signal", så i fallet med de två förstnämnda har det kanske mer med materialet att göra.
 
Akiva Goldsman, Greg Berlanti och Geoff Johns är de tre hjärnorna bakom projektet. Särskilt den sistnämndas involvering är mycket lovande, då han är en av de starkaste kreativa rösterna inom DC Comics just nu. Lovande kan man även kalla det oväntade valet att låta Brad Anderson, mannen bakom "The Machinist" och en del avsnitt av exempelvis "The Wire" och "Boardwalk Empire", regissera det första avsnittet. Det känns på förhand som en högst omaka kombination, men det skulle kunna fungera. Både Johns och Anderson får mig att våga hoppas på en serie som tar karaktärerna på allvar. 
 
"Titans" dyker upp under 2018 på en egenlanserad streamingtjänst från DC som ännu inte har presenterat, men det dröjer nog inte länge nu. 
 
Kommer du se "Titans" när den har premiär? 
| 3 december 2017 22:00 |