Film

Skribent

Viktor Jerner

25 november 2017 | 07:00

Första officiella bilden på Joe Manganiello som Deathstroke är här

Wow! Det här ser verkligen helt fantastiskt ut.
Redan för över ett år sedan började vi rapportera om att Joe Manganiello, en skådespelare vi har sett i filmer som "Spider-man" och "Magic Mike", skulle axla rollen som legosoldaten och DC-skurken Deathstroke i kommande "The Batman". Men saker och ting gick inte riktigt som planerat, för när Matt Reeves blev involverad och formade om den filmen blev det genast mycket oklart om Deathstroke skulle vara en del av narrativet. Den oklarheten består, men samtidigt har hoppet kring karaktären fått sprudlande liv igen.
 
Så sent som i oktober rapporterade vi nämligen om att "The Raid"-regissören Gareth Evans håller på att snickra på en helt Deathstroke-inriktad film med just Manganiello i den ikoniska rollen. Så oavsett vad som händer med "The Batman" så verkar DC och Warner Brothers vara fast beslutna vid att satsa på den här fantastiska karaktären framöver, och idag släppte Manganiello själv (via sitt Twitterkonto) den första officiella bilden på honom i dräkten. Ta en titt nedan och njut: 
 
 
Jag tycker personligen att han ser helt gudomlig ut i rollen och han bär den där looken som om han aldrig har gjort något annat. Här är ett exempel på hur Slade Wilson/Deathstroke brukar se ut i serierna: 
 
 
Mild spoilervarning för "Justice League" för det som följer nedan. 
 
För de som har sett Zack Snyders "Justice League" är det tydligt att bilden kommer från den härliga scen efter eftertexterna där Lex Luthor (Jesse Eisenberg) rekryterar Deathstroke till "a league of our own" som han själv kallar det. Så frågan är nu när och var vi får se karaktären härnäst. "The Batman" skulle fortfarande kunna vara möjligt, men för mig känns det nästan mer sannolikt att det blir den ovan nämnda separata filmen eller någon form av hypotetisk uppföljare till "Justice League". Oavsett så är jag nu oerhört peppad på att få se mer med honom. 
 

Vill ni se mer av Deathstroke framöver?

| 25 november 2017 07:00 |