Film

Skribent

Alexander Kardelo

21 maj 2021 | 08:55

Flera skådisar klara för "Knives Out"-uppföljaren

Kate Hudson, Leslie Odom Jr. och Kathryn Hahn hittas bland de misstänkta i Rian Johnsons nästa whodunnit-mysterium.
Allt fler skådisar ansluter sig till Rian Johnsons "Knives Out"-uppföljare, som börjar spelas in i Grekland i sommar. Och precis som sist är det bäddat för ett stjärnspäckat mordmysterium i bästa Agatha Christie-stuk.
 
Kate Hudson är den senaste att ansluta sig, rapporterar THR. Hudson är känd från en rad romantiska komedier i början av 2000-talet, och vi såg henne senast i Sias drama "Music". 
 
Leslie Odom Jr. är också ombord, skriver Deadline. Han blev nyligen Oscarsnominerad för sin roll i "One Night in Miami", och har även synts i musikalen "Hamilton" samt i "Mordet på Orientexpressen" av Kenneth Branagh.
 
Förra veckan anslöt sig Kathryn Hahn till ensemblen. Hon är välkänd från "Bad Moms" och tv-serier som "Transparent" och "Mrs. Fletcher". Sist stal hon showen i "WandaVision".

Janelle Monaé ("Antebellum") är aktuell för en roll enligt Hollywood Reporter, medan Deadline skvallrar om castingen av Edward Norton
 
Allas roller är än så länge hemliga och så var även fallet med första "Knives Out", fram tills filmen var inspelad och marknadsföringen drog igång.

Den förste nye skådespelaren ombord blev Dave Bautista ("Guardians of the Galaxy"). Den ende som förväntas komma tillbaka från "Knives Out" är Daniel Craig i rollen som den egensinnige mästerdetektiven Benoit Blanc.

Fler stora namn lär bli offentliga de närmaste veckorna, så räkna med att den här nyheten kommer uppdateras fler gånger.

"Knives Out 2" - och vi misstänker att titeln kommer ändras - produceras direkt för Netflix, som redan beställt även en tredje film.
| 21 maj 2021 08:55 |