Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

3 januari 2018 | 23:30

Fjärde säsongen av "Rick and Morty" kommer tidigast i slutet av 2019

Det påstår i alla fall en av seriens manusförfattare.
"Rick and Morty" har blivit en av tv-serievärldens mest omtyckta tv-serier, med tre oerhört välskrivna och fantastiskt animerade säsonger bakom sig. För att vara säkra på att den tredje säsongen skulle nå upp till samma kvalitet som de två tidigare - tog seriens skapare två år på sig att färdigställa den tredje.
 
Nu verkar det som att den fjärde kan dröja ännu längre tid. Ryan Ridley, en av seriens manusförfattare - som har skrivit 10 av seriens totalt 31 avsnitt, meddelade under en intervju med The Detroit Cast att den fjärde säsongen lär dröja tills i slutet av 2019 - som tidigast.
 
 
Det här är däremot, vad det verkar, endast hans egen uppskattning av hur lång tid det kan tänkas vara kvar innan vi får ta del av den fjärde säsongen. Varken Justin Roiland eller Dan Harmon, seriens två skapare, har kommenterat uppgifterna ännu. Båda brukar däremot uttala sig med jämna mellanrum kring sin serie, förhoppningsvis får vi höra vad de anser om Ridleys uppskattning inom kort. 
 
Jag måste ändå tillägga, att oavsett när serien kommer tillbaka, hur lång tid det än dröjer så borde fler tv-serier ta lärdom av Roilands och Harmons vilja att producera det bästa möjliga - istället för det snabbast möjliga.
 
Vad tycker du om att behöva vänta i drygt två år mellan säsongerna av "Rick and Morty"? Är serien värd att väntas på så länge? Kommentera gärna nedan!
| 3 januari 2018 23:30 |