Comic-Con 2017

Skribent

Jonatan Blomberg

22 juli 2017 | 15:00

"Fear the Walking Dead" går mot inbördeskrig i trailern från Comic-Con

"Fear the Walking Dead"-gänget samlades på Comic-Con för att prata om mellansäsongsfinalen och vad vi har att se fram emot när säsongen avslutas i september.
Den 11 september drar den andra halvan av "Fear the Walking Deads" tredje säsong igång igen hos HBO Nordic, men redan nu samlades gänget för att prata om vad vi har att förvänta oss av vad som kommas skall. Lyckligtvis fick vi som inte lyckats ta oss dit i alla fall en trailer att stilla längtan med!
 
Panelen modererades av Chris Hardwick (The Nerdist, "Talking Dead") med Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Mercedes Mason, Colman Domingo, Dayton Callie, Sam Underwood, Daniel Sharman, och Michael Greyeyes där från skådespelar-sidan samt Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Dave Alpert, Greg Nicotero och showrunnern Dave Erickson från produktionen bakom "Fear the Walking Dead". 
 
 
I trailern kan vi se att både Daniel och Victor kommer att träffa Madison igen, det verkar som att vattenbristen blir det som för gänget samman igen. Frågan är bara om Daniel kommer att få träffa sin dotter, Ofelia (spelad av svenska Madison Masöhn/Mason), igen - eller om något hinner hända henne innan dess? När Walker flyttar in på gården och vattnet börjar sina verkar ett inbördeskrig på ranchen oundvikligt.
 
Den tredje säsongen av "Fear the Walking Dead" är utan tvekan den bästa ur serien hittills. Jag hyllade exempelvis säsongspremiären i en text och var minst lika förtjust i mellansäsongsfinalen, som också gav ett defintivt svar på hur det står till med resten av världen i AMC:s alternativa zombieuniversum. Så för min del kan inte fortsättningen komma snabbt nog - den 11 september dyker nästa avsnitt upp hos HBO Nordic.
 
Hur tycker du att "Fear the Walking Deads" tredje säsong står sig mot de andra säsongerna vi fått i AMC:s zombieuniversum ("The Walking Dead" inkluderat)? 
| 22 juli 2017 15:00 |