Film

Skribent

Tobias Andersson

10 april 2023 | 20:38

Nya "Fast X"-klipp! Jason Momoa bäddar för fartfylld trubbel

Med bara drygt en månad kvar till premiären presenterar Vin Diesel och gänget färska klipp från ”Fast X” i ny featurette.
Inför biopremiären den 17 maj serveras vi nu med material och klipp från filmen för att öka hajpen och lätta på actionabstinensen. Rejäla explosioner och välvaxade fartvidunder är vad som visas upp i de nya klippen – som sig bör är allt alltså i sin ordning och fans av denna högoktaniga franchise ser inte ut att bli besvikna när den tionde delen rullar ut på bio.
 
”Fast X” blir första delen i en tvådelad final som avslutar den långa ”Fast and the Furious”-följetongen. Som avslut vill Dom Torretto (Vin Diesel) en gång för alla bevisa att familjen är allt då en nära familjemedlem gör entré för första gången i berättelsen. Samtidigt som de fartglada superförarna ställs mot en ny (och mycket välklädd) skurk spelad av Jason Momoa. Han är revanschsugen efter Torrettos kupp som vi bevittnade i franchisens femte film.
 
 
Kolla in featuretten nedan där skådespelarna presenterar ”Fast X”. Snabba vrålåk och sanslösa stunts utlovas, men något annat hade vi visserligen inte förväntat oss. Det är trots allt de viktigaste ingredienserna i en "Fast and Furious"-film.
 
| 10 april 2023 20:38 |