Serie

Skribent

Alexander Dunerfors

1 november 2017 | 07:00

”Entourage”-stjärnan anklagas för sextrakasserier

Jeremy Piven är näste man i Hollywood att hängas ut för påstådda sexuella trakasserier.
Reality-stjärnan Ariane Bellamar anklagar skådespelaren Jeremy Piven för sexuella närmanden under inspelningen av ”Entourage”.

”Minns du när du trängde in mig i ett hörn i din trailer? Minns du hur du tog på mina bröst utan att fråga?” skriver Bellamar i en serie tweets.

”Minns du hur du tog mig på rumpan när jag försökte gå? Du kollade på dig själv i spegeln och sa att vi skulle bli ett vackert par.”
 
 
- Jag nekar otvetydigt till dessa fruktansvärda anklagelser. Det har inte inträffat, säger Piven i en kommentar. till EW.com.
 
Bellamar, som synts i ”Suicide Squad” och ”Baksmällan del III”, påstår att det finns videobevis hos HBO, och att Piven skickat henne snuskiga sms.
 
Piven är aktuell i tv-serien ”Wisdom of the Crowd”. TV-kanalen CBS säger att man ska ”titta närmare” på vad som hänt. Jeremy Piven är den senaste i raden av Hollywood-celebriteter att hängas ut efter avslöjanden kring producenten Harvey Weinstein i början av oktober.
 
Under helgen anklagades Kevin Spacey för sexuella närmanden mot en 14-åring under 1980-talet. Det har nu lett till att Netflix pausar inspelningen av "House of Cards".
| 1 november 2017 07:00 |