Film

Skribent

Alexander Dunerfors

4 november 2015 | 15:00

En första titt på ”Fantastic Beasts and Where to Find Them”

Uppdaterat: Från J.K. Rowlings magiska värld kommer… en första bild på Newt Scamander!
Med bara lite drygt ett år kvar till premiär är det dags att börja peppa ordentligt: snart kommer det mer härliga, förtrollade filmsagor från Harry Potters mamma J.K. Rowling!

Empire har fått en första titt på loggan för filmen ”Fantastic Beasts and Where to Find Them”. Det är en filmatisering (och rejäl expandering) inspirerad av boken ”Fantastiska vidunder och var man hittar dem”, en slags spinoff till ”Harry Potter”-böckerna. Den unge trollkarlen kommer själv inte att medverka då historien utspelar sig i New York 70 år före hans tid. Men vi lär känna igen en del detaljer på vägen när zoologen Newt Scamander (spelad av Eddie Redmayne) söker efter mystiska djur och varelser.

Large a4b96a453b0c28831bb96bcce1058af8 fnbst onlinemaster tt 4000x2490 master

Uppdatering 4 november: Newt Scamander är veckans omslagspojke hos Entertainment Weekly. Så här ser han alltså ut, trollkarlen som ska ta med oss på äventyr de kommande åren. Vad tycks?Filmen regisseras av David Yates och planeras som en början på en trilogi. Ringa in den 18 november 2016 i kalendern.

Och har du saknat Harry Potter så kan vi rekommendera en tripp till London där uppföljar-pjäsen ”Harry Potter and the Cursed Child” får premiär nästa sommar.
| 4 november 2015 15:00 |