Film

Skribent

MovieZine

15 juli 2022 | 09:30

Edward Furlong är tillbaka framför kameran

"Terminator 2"-stjärnan spelar in sin första film på fem år.
Skådespelaren Edward Furlong är tillbaka framför kameran. Daily Mail skriver att han nyss avslutade inspelningen av "Charlie's Horse", som blir hans första film sedan 2017.
 
Furlong slog igenom med rollen som tuffe tioåringen John Connor i James Camerons "Terminator 2" (1991). Genombrottet följdes av bland annat "Jurtjyrkogården 2" (1992), "Before and After" (1996) och "American History x" (1998). Men som så många barnstjärnor föll Furlong ned i ett träsk av missbruk. Det gick så illa att han sabbade sina tänder med hjälp av metamfetamin.
 
 
 
Vändpunkten kom år 2017 när en domare skickade honom på ett sex månaders rehab-program. Nu är det slutfestat, och han ser fram emot att fira fem år som nykter och drogfri inom kort:
 
- Det känns fantastiskt att vara tillbaka på inspelning, och nykter. Jag känner mig inte bakis när jag går till jobbet. Det finns andra nyktra människor på jobbet vilket känns konstigt, för om man inte själv är nykter så hänger man inte med dem. Jag gillade det, och jag känner att jag kan vara mer i stunden. Jag älskar att jobba, säger Furlong i en intervju.
 
 
Nu ser han fram emot en andra chans i Hollywood - och i livet.
 
- Saker och ting börjar sakta vända, och jag vill återgå till mitt vanliga liv. Jag har fuckat över så många människor när jag tog droger. Att återfå deras förtroende är en lång process, berättar skådespelaren.
 
Se Furlong gästa svensk radio år 2010:
 
 
| 15 juli 2022 09:30 |