RYKTE

Skribent

MovieZine

16 december 2014 | 21:00

"Dragon Tattoo"-uppföljare kommer 2016 och 2017

Sony har inte släppt planerna på nya Millennium-filmer, enligt nya rykten.
David Finchers "The Girl With The Dragon Tattoo" såg till att krydda julen 2011 med misär och skandinavisk noir, men sen dess har det varit relativt tyst. Trots att det finns ytterligare två böcker att filma, och både Daniel Craig och Rooney Mara sägs vara intresserade av att spela Mikael Blomqvist och Lisbeth Salander på nytt. 

Fincher hade ingen mer info att ge oss när vi talade med honom i höstas. "Det är inte mina pengar", sa han kortfattat och bollade över beslutet till studion. 

Men en brasiliansk sajt släpper nu lite otippat "scoopet" att de två filmerna vi väntar på ska komma redan 2016 och 2017. "The Girl Who Played With Fire" och "The Girl Who Kicked The Hornet's Nest", som Stieg Larssons böcker heter på engelska, ligger alltså fortfarande på filmbolagets att-göra-lista. 

Sonys producent Amy Pascal sägs också vara mycket intresserad av den fjärde boken i Millennium-serien, som har färdigställts efter Stieg Larssons död och ska ges ut nästa år. 

Vad tror ni, blir det fler amerikanska filmer i den här serien, och vågar vi hoppas på att Fincher tar sig an dem också?
| 16 december 2014 21:00 |