Film

Skribent

Tobias Andersson

21 december 2022 | 10:00

"Black Adam" får ingen uppföljare

DC siktar inte på att göra en "Black Adam 2", meddelar Dwayne Johnson.
Det rörs verkligen om i grytan hos DC Studios (tidigare DC Films) sedan James Gunn och Peter Safran tog över ledarskapet. I deras nya företagsvision finns det inte rum för något Snyderverse då "Wonder Woman 3" skrotas och Henry Cavill ersätt som Superman. En helt ny framtid för DC:s superhjältefilmer är helt enkelt att vänta.
 
Just nu ser även framtiden ut att vara oviss för en "Black Adam 2", I alla fall om vi ska tro Dwayne Johnsons ord på Twitter. Men det kikas ändå på möjligheter för karaktären att dyka upp i andra DC-filmer.
 
”James Gunn och jag har varit i kontakt med varandra, och Black Adam kommer inte att bli första prioritet. Hur som helst, DC och Seven Bucks har kommit överens om att fortsätta utforska de mest värdefulla sätten hur Black Adam kan komma till användning i framtida DC multiverse-kapitel.”
 
Du kan läsa hela Dwayne Johnsons inlägg nedan.
 
 
Trots en stark öppningshelg för "Black Adam" så verkar det som att filmen inte dragit in så mycket intäkter som förväntat. Med en budget mellan 190 till 230 miljoner dollar så drog den in 385 miljoner dollar hos biograferna världen över.
 
Framtiden ser alltså inte ljus ut för wrestlingstjärnans DC-karaktär.
| 21 december 2022 10:00 |