Film

Skribent

Alexander Kardelo

8 december 2022 | 07:43

DC lägger ned "Wonder Woman 3", enligt rapporter

Även Henry Cavills comeback som Superman kan vara i fara när studion dödar Snyderverse.
"Wonder Woman 3" kommer inte att bli av. Enligt Hollywood Reporter är uppföljaren så gott som död hos DC.
 
Det nybildade DC Studios, med filmskaparna James Gunn och Peter Safran bakom rodret, är i en övergångsperiod där det kan bli lite stökigt. Herrarna ska under nästa vecka träffa Warner Bros Discoverys VD David Zaslav för att presentera sin vision och göra upp en flerårig plan för studions framtid.
 
Där finns det inte plats för hjältarna från "Snyderverse", så inga nya filmer för Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman) eller Henry Cavill (Superman), enligt nya rapporter.
 
Så sent som igår skrev Gadot ett inlägg på Instagram som lät som en bekräftelse på en kommande film: "Jag är så tacksam över att ha fått spela en så otrolig och ikonisk karaktär (...) och kan knappt vänta tills jag får dela nästa kapitel med alla er fans."
 
 
Det mest förvånande är att Cavill bara nyligen gick ut offentligt med sin comeback i rollen som Stålmannen. Efter en bejublad cameo i biofilmen "Black Adam" i höst hintade DC om flera nya projekt, bland annat en uppföljare till 2013 års "Man of Steel". Det är fult möjligt att studion backar om det beslutet för att kunna bygga upp sitt nya superhjälte-universum från noll.
 
Både Cavill och Momoa förväntas ha gästspel i "The Flash" som släpps på bio 16 juni 2023.
| 8 december 2022 07:43 |