Film

Skribent

MovieZine

27 april 2020 | 08:30

Chris och Liam Hemsworth gör film ihop

De australienska bröderna kommer för första gången att spela in en film tillsammans: "En stor actionkomedi".
Chris Hemsworth, 36, och Liam Hemsworth, 30, har strålande filmkarriärer på varsitt håll. Men än så länge har deras vägar aldrig korsats på bioduken. Det vill de ändra på.

Liam Hemsworth berättar i en ny intervju att han och brorsan planerar att spela in en actionkomedi ihop:

- Jag ser verkligen upp till min bror Chris. Jag har jobbat med många människor under de senaste 11 åren och Chris har en starkare arbetsmoral än de flesta. Han är så fokuserad. Jag är tacksam för att jag har honom, och att jag får använda hans resurser och kunskap.

- Jag ringer honom hela tiden för att höra hans åsikter om olika manus. Vi tittar på att göra en film ihop i år, det blir en stor actionkomedi, säger Liam till Men's Health.

Inga andra detaljer om deras gemensamma filmplaner just nu, men ett filmiskt möte mellan Hemsworth och Hemsworth lär säkert locka tittare. Kan storebror Luke också få vara med på ett hörn?
 
 
Chris och Liams Hollywoodresa började ungefär samtidigt. Båda provspelade för huvudrollen i Kenneth Branaghs "Thor" (2011), som vi vet blev det startskottet för Chris Hemsworths stora Marvel-hjälte. Men Liam Hemsworth har fått sin del av actionpackade franchiser, och synts i både "The Expendables" och "Hunger Games"-filmerna.

Chris Hemsworth är just nu aktuell i actionpackade "Extraction" på Netflix medan Liam Hemsworth syns i lika adrenalinpumpade miniserien "Most Dangerous Game" på Quibi.
 
| 27 april 2020 08:30 |