Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

15 december 2014 | 16:00

Charlie Sheen kan komma tillbaka till finalen av "2 1/2 män"

Ashton Kutcher hintade om Sheens comeback i en intervju med Ellen DeGeneres.
Efter elva säsonger går CBS hatälskade långkörare "2 1/2 män" i graven den 19 februari i USA. Och om man får tro kroppsspråket hos komediseriens nuvarande stjärna, Ashton Kutcher, så kommer finalen innehålla en styck Charlie Sheen. 

Kutcher avslöjade i intervjun hos Ellen DeGeneres, som The Wrap tagit del av, att han vet hur serien slutar men att de inte spelat in finalavsnittet än. 

- Jag har fått höra pitchen. Men jag vet inte om jag får prata om det. Jag är lite skraj. Ja, faktiskt rätt förskräckt, sa han till Ellen. 

När Ellen frågade rätt ut om Charlie var på väg tillbaka började Kutcher vrida på sig, rycka på axlarna för att till sist säga det kryptiska: 

- Här är grejen. Om du jobbar på Warner Bros inspelningsstudio och hör sirener - kom och rädda mig. 

- Så han kommer tillbaka, slog Ellen fast. 

- Det är du som säger det - jag sa ingenting, svarade Kutcher på ett bekräftande sätt.


Sheen själv har uttryckt sin önskan att  få komma tillbaka just för finalen, "för fansens skull". Som ingen kan ha undgått fick han sparken 2011 efter att ha levt djävulen och snackat skit om seriens skapare Chuck Lorre. Hans rollfigur Charlie Harper togs sedan av daga - och in kom i stället Kutcher - så i vilken form Sheen kan tänkas dyka upp återstår att se.

Vad tror ni efter att ha sett klippet - kommer Charlie tillbaka? 
| 15 december 2014 16:00 |