Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

23 september 2014 | 11:00

Charlie Sheen vill tillbaka till "2 1/2 män"

Nu blommar blomkålen. Efter en mycket offentlig härdsmälta som ledde till Sheens avsked 2011, vill han nu återvända till "brottsplatsen".
Kanske är han inte "winning" längre. Eller kanske har tigerblodet runnit ur honom? Vad som än må ha drivit honom att kasta en ohygglig massa skit på "2 1/2 män"-skaparen Chuck Lorre - och som alltså resulterade i att Sheen fick sparken och svarade med att stämma* både Lorre och sändande kanalen CBS samt TV-studion Warner Bros - verkar han nu vilja försöka gottgöra sitt tidigare beteende.

Sheen berättar i en intervju med TV Guide Magazine att han tagit kontakt med "2 1/2 män" med en idé om hur han skulle kunna komma tillbaka i finalsäsongen av komediserien. 

- Jag har varit i kontakt med dem och de har svarat. Vi försöker tänka ut ett bra sätt att få det att funka och som låter vettigt. Om de köper idén jag presenterat för dem och om de vill inkludera mig i nån sorts slutgiltigt finalavsked så är jag tillgänglig och kommer till och med vara på plats före avsatt tid. Om inte, så är det deras problem. 

Sheen säger att en återkomst skulle vara ett tecken på "god vilja" och "en gest till fansen". 


Men det verkar föga troligt att det skulle bli av med tanke på hur mycket ont blod Sheen väckte med sina uttalanden och stämningsansökningar. Källor till TV Guide säger att ingen från serien hört av sig tillbaka till Sheen och att man inte ska ta honom på allvar. 

Efter att Sheen fått kicken - och sedermera landat sitt nya gig "Anger Management" på FX - såg Chuck Lorre till att snabbt döda Sheens rollfigur Charlie Harper. In kom istället Ashton Kutcher i rollen som miljardären Walden Schmidt. 

Den tolfte och sista säsongen startar i USA den 30 oktober. Med eller utan Sheen? Den som lever får se.

Vad tror du om oddsen att Sheen skulle göra comeback i "2 1/2 män"? Tyck till!  

[* Stämningen ledde ingenstans.]
| 23 september 2014 11:00 |