Skribent

Mats Karlsson

2 november 2013 | 12:01

"Borat"-regissören tar över Robert Redfords film

Larry Charles kommer att regissera roadtrip-komedin "A Walk in the Woods" med Robert Redford och Nick Nolte i rollistan.

Larry Charles har haft ett lyckat samarbete med Sacha Baron Cohen och levererat komedier som "The Dictator", "Brüno" och framför allt "Borat". Nu kommer han att ta över en film som har haft både Richard Linklater och Robert Redford tilltänkta som regissörer, nämligen roadtrip-komedin "A Walk in the Woods", rapporterar Deadline.

Filmen baseras på Bill Brysons bästsäljare och ingen mindre än Michael Arndt ("Star Wars: Episod VII" och "Little Miss Sunshine") har skrivit manus. Historien handlar om en äldre reseskribent som bestämmer sig för att ta sig an Appalachian Trail som är över 300 mil långt. Han får sällskap av en gammal kompis från high school som han har undvikit i många år.

- Jag har växt upp i Brooklyns vildmark, så man kan förstå att jag var det anturliga valet att regissera "A Walk in the Woods". Jag såg inte ett träd förrän jag var 27 år. Men jag är hedrad att få ta legenderna Nick Nolte och Robert Redford ut på äventyr, säger Charles.

Inspelningarna startar i mars 2014.

| 2 november 2013 12:01 |