Serie

Skribent

Mats Karlsson

18 december 2020 | 14:45

Boba Fett får egen tv-serie på Disney+

Den väldigt omtyckta och mystiska Star Wars-karaktären äntrar streamingtjänsten redan december 2021.
Trots att Disney nyligen utannonserade hela tio nya Star Wars-serier fanns det utrymme för ytterligare en och det är ingen mindre än Boba Fett.
 
Det har surrats länge i Hollywood-korridorerna om en film om Boba Fett. 2018 kom nyheten att James Mangold var tänkt att regissera filmen, men några månader senare avslöjade Lucasfilm-chefen Kathleen Kennedy att filmprojektet skulle inte bli av. De som har följt "The Mandalorian" vet dock att Boba Fett har gästspelat i några avsnitt och det har fått fansen att få upp förhoppningarna.
 
Lättare spoilervarning för de som inte har sett det sista avsnittet av den andra säsongen av "The Mandalorian":
 
I bästa Marvel-manér kom ett trevligt besked efter sluttexterna (som just Mangold ironiskt nog avskyr), där visades en scen med Boba Fett som senare avlöstes av texten "The Book of Boba Fett" - December 2021. Mer info än så avslöjades inte, men vi räknar med att Temuera Morrison återigen kommer gestalta den mystiska karaktären.
 
Jag håller också tummarna för att Jeremy Bulloch som gestaltade prisjägaren i "Jedins återkomst" fick reda på detta, innan han avled igår. Bulloch blev 75 år gammal.
 
 
Hur är era förväntningar på en serie med Boba Fett i centrum?
| 18 december 2020 14:45 |