Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

11 maj 2015 | 19:00

Är det här nya "Star Wars: The Force Awakens"-karaktären?

Lupita Nyong'o blir ett långhalsat ärthuvud.
Lupita Nyong'o vann en Oscar för sin insats i "12 Years a Slave" där hon porträtterade en slav i USA på 1850-talet. Hon har sedan dess medverkat i "Non-Stop" med Liam Neeson och Julianne Moore, för att sedan bli klar för en roll i J.J. Abrams hett efterlängtade Star Wars-rulle "The Force Awakens".

Som vi kunde se i klippet som släpptes för några dagar sedan satt Nyong'o med en massa motion capture-utrustning fäst på sitt ansikte, vilket betyder att hon kommer spela någon form av utomjording i filmen, och hennes karaktär kommer tydligen heta Maz Kanata och vara en pirat av något slag. Det har såklart ryktats en hel del om vilken typ av utomjording det kan röra sig om och hur den kan tänkas se ut, och nu har Indie Revolver släppt en bild på vad de tror kan vara Kanatas ansikte.



Finns det någon Star Wars-nörd därute som vet vilken ras det här är? "Huvudus Ärtus" kanske. Lite lik det där Kamino-folket som Ewan McGregor träffade på i "Klonerna Anfaller" också, inte sant? Hur som helst, Indie Revolver har tidigare släppt bilder som visat sig stämma från "Star Wars", men som alltid kan det vara en idé att ta bilden med en nypa salt innan det blir bekräftat från officiellt håll.

"Star Wars: The Force Awakens" får premiär den 16:e december.
| 11 maj 2015 19:00 |