Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

13 januari 2015 | 12:00

Agent Cooper återvänder till "Twin Peaks"

Fram med körsbärspajen och det förbannat goda kaffet - Kyle MacLachlan kommer reprisera sin roll i "Twin Peaks"-comebacken.
Precis som förväntat har Kyle MacLachlan sagt ja till att göra mer agent Dale Cooper när den kultförklarade serien återvänder för en tredje säsong i amerikanska kabelkanalen Showtime. 

MacLachlan levererade nyheten om sin återkomst under gårdagens Showtime-presskonferens, skriver Deadline. Till "Twin Peaks"-intromusiken gick han oannonserad ut på scenen och serverade Showtime-bossen David Nevins en kopp "damn good coffee", vilket var en av agent Coopers mest kända fraser. 

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

- Jag är exalterad över att få återvända till den märkliga och underbara "Twin Peaks"-världen, sa MacLachlan till den samlade pressen. 

- Må skogarna vara med er.  

Skaparna David Lynch och Mark Frost har planerat för en niodelad comeback som börjar spelas in nu i år. Premiären är satt till 2016 för att så på vis markera 25-årsjubileet för när sista avsnittet sändes av originalserien sändes i USA. 

Lynch och Frost kommer, som MovieZine tidigare rapporterat, att både skriva och producera alla avsnitt. Dessutom ska Lynch regissera vartenda ett av dem. 

Hur taggade är ni på detta då? 
| 13 januari 2015 12:00 |