Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 oktober 2022 | 12:00

Adam Sandler spelar in ny film med "Uncut Gems"-skaparna i vinter

Safdie-bröderna kommer att både skriva, regissera och producera den nya filmen med Adam Sandler i en av huvudrollerna.
TheWrap rapporterar att bröderna Josh och Benny Safdie, som ligger bakom den hyllade filmen "Uncut Gems", har bestämt sig för att göra ännu en film tillsammans med Adam Sandler. Den nya filmen, som fortfarande saknar ett officiellt namn, kommer att handla om sportmemorabilia på något sätt men utöver det är det inte mycket mer som är känt kring projektet.
 
Sandler har även tidigare antytt att han hade ett nytt projekt på gång med Safdie-bröderna, vilket vi rapporterade om redan för ett halvår sedan. Men den här gången finns det i alla fall en uppskattning om när inspelningarna förväntas dra igång!
 
- Vi ska börja sent i vinter ... så när Safdie-filmen startar - och jag älskar de killarna, vet jag att vi kommer att jobba arslet av oss för att se till att den blir så bra som den kan bli, och jag vet att det tar mycket tid, kommenterar Sandler nyheten.
 
 
Lustigkurren Sandler har som bekant pumpat ut populära komedier i flera årtionden, men har i perioder även medverkat i mer seriösa roller i filmer som "Punch-Drunk Love", "Hustle" och i Safdie-brödernas "Uncut Gems". Det är ännu oklart exakt när vi kan förvänta oss en färdig version av den nya filmen.
 
Nästa år kommer vi även kunna se Sandler i Johan Rencks kommande Netflixfilm "Spaceman", tillsammans med exempelvis Paul Dano och Carey Mulligan framför kameran.
| 22 oktober 2022 12:00 |